The Adventures of Star Saver

Aion online private server 4.3

Informacije o igri

4 / 5 (73340 Votos)

Borite se izvanzemaljskom invazijom koja vas je odvojila od sestre u knjizi Avanture zvijezda! Borite se protiv stranaca širom galaksije da biste spasili svijet prije nego što bude prekasno.

 

Adventures of Star Saver je video igra na platformi objavljena za Game Boy (GB) koja je objavljena 1991. U ovoj igri ćete igrati kao Tony, a vi ćete pilotirati i napredovati mehaničko stvorenje u borbi protiv stranaca. Igra počinje kada vas i vašu sestru otme neidentificirani leteći objekt. Tada se izvanzemaljci koji su vas oteli napuštaju na čudnom planetu, ali mehaničko stvorenje vas spašava i daje vam snagu da pobijedite vanzemaljsku vojsku. Prilagođavanjem mehaničkom stvorenju dobit ćete dovoljno snage da gazim neprijatelja. No odijelo će nakon oštećenja izgubiti. Skupite pojačanja za svoje mehaničko stvorenje i pucajte na svoje neprijatelje kako biste ih izbrisali!

Igrate The Adventures of Star Saver. Takođe možete igrati neku od drugih fantastičnih igrica na kategorijama: akcione,emulator,arkadne Odlične igre na sajtu igrice1001.com
Komande
ou
Mover
Usa o rato

The Adventures of Star Saver Walkthrough

Não foi encontrado nenhum vídeo.